Σωματική έρευνα χωρίς έλεος σε… χιονάνθρωπο (βίντεο)

Σωματική έρευνα χωρίς έλεος σε… χιονάνθρωπο (βίντεο)

Γιγάντιο πάντα κάμπτει την αντίσταση του λευκού του αντιπάλου, με έπαθλο... καρότα

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Λέγε, πού τα κρύβεις τα καρότα; Τα μυρίζω, πού τα έβαλες; Δώστα μου!!»

Με τον χιονάνθρωπο του ζωολογικού κήπου της Μόσχας τα έβαλε διάσημος ένοικός του, ένα μεγαλόσωμο πάντα καθώς νοστιμεύτηκε τα καρότα τού — ψηλότερου από αυτό — χιονανθρώπου.

Ο Ρου Γι είναι ένα από τα γιγάντια πάντα του ρωσικού ζωολογικού κήπου και είναι πολύ δημοφιλής στη ρωσική πρωτεύουσα, όπου αφίχθη τον Απρίλιο του 2019 στα πλαίσια 15ετούς επιστημονικού προγράμματος ή κατ’ άλλους μιας… επίθεσης φιλίας εκ μέρους του Πεκίνου.

Επίθεση φιλίας, πάντως, δεν ήταν η… σωματική έρευνα που έκανε το πάντα στον ατυχή χιονάνθρωπο. Πρώτα του επιτέθηκε απαιτώντας χωρίς έλεος, όπως αναφέρει και το σχετικό βίντεο του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ABC, το καρότο που είχε για μύτη ο χιονάνθρωπος.

Αλάνθαστη η μύτη του Ρου Γι, συνέχισε την επίθεση στον χιονάνθρωπο χωρίς να έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι έχει κι άλλη… λιχουδιά κρυμμένη μέσα του ο κατάλευκός του αντίπαλος.

Εκεί όμως που πραγματικά είναι απολαυστικός ο Ρου Γι είναι όταν απολαμβάνει τη… νίκη του επί του χιονανθρώπου, καθώς μετά την καροτοφαγία κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πανηγυρίσει, ουσιαστικά καταστρέφοντας ό,τι είχε απομείνει από το δυστυχές δημιούργημα των φυλάκων του ζωολογικού κήπου.

Μάλλον την επόμενη φορά θα βάλουν κάτι μεταλλικό για μύτη στον χιονάνθρωπο…

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή