Εμβόλιο, ο Εξολοθρευτής του κορωνοϊού (βίντεο)

Εμβόλιο, ο Εξολοθρευτής του κορωνοϊού (βίντεο)

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ εμβολιάζεται και καλεί να κάνουν όλοι το ίδιο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Έλα μαζί μου αν θέλεις να ζήσεις!» Με ατάκες από τις ταινίες του Εξολοθρευτή, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έστειλε το μήνυμά του υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού την ώρα που νοσοκόμα του παρείχε την πρώτη δόση του εμβολίου.

Στην προσπάθεια… εξολόθρευσης της πανδημίας έχει ενεργό ρόλο ο «Άρνι», και φρόντισε να κάνει τη δική του έκκληση να εμβολιαστούν όλοι κατά του κορωνοϊού, χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως «ρίξε τη βελόνα σου».

Ο υπερήρωας ταινιών δράσης και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας εμβολιάστηκε στο Λος Άντζελες, δείχνοντας σε δύσπιστους και συνωμοσιολόγους ότι ακόμη και μια προσωπικότητα σκληρή σαν τη δική του στις ταινίες και τη σωματική διάπλαση πρέπει να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Με τη μάσκα του να κρύβει το στόμα και τη μύτη αλλά όχι το ζωηρό και πειστικό βλέμμα του, ο Αυστροαμερικανός ηθοποιός έκλεψε την παράσταση, με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC να αναρτά το βίντεο και να το μεταδίδει σε όλη τη χώρα.

«Θα επιστρέψω!», προφανώς για τη δεύτερη δόση του εμβολίου, σε τρεις εβδομάδες.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή