Χωρίς τη στήριξη των Ρεπουμπλικανών, το οικονομικό πακέτο για την πανδημία από τη Γερουσία

Χωρίς τη στήριξη των Ρεπουμπλικανών, το οικονομικό πακέτο για την πανδημία από τη Γερουσία

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς την υποστήριξη των Ρεπουμπλικανών, αν κριθεί απαραίτητο, θα προχωρήσουν με το πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας κατά του κορωνοϊού, οι Δημοκρατικοί στη Γερουσία.

Το παραπάνω δήλωσε ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ, τονίζοντας ότι επιθυμούν να συνεργαστούς με τους Ρεπουμπλικανούς συναδέλφους τους, προκειμένου να προωθήσουν το συγκεκριμένο διάταγμα με διακομματική συναίνεση. 

«Η δουλειά πρέπει να προχωρήσει, κυρίως με τους Ρεπουμπλικάνους συναδέλφους μας, αλλά και χωρίς αυτούς, αν αυτό πρέπει να γίνει» είπε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, κατέστησε την αντιμετώπιση της πανδημίας ως κεντρικό σημείο ενδιαφέροντος. κατά την πρώτη του εβδομάδα στο Οβάλ Γραφείο.

Καλεί, δε, το Κογκρέσο να εγκρίνει δαπάνες 1,9 τρισεκατομμυρίου δολαρίων, επιπλέον των περίπου 4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που εγκρίθηκαν στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, ώστε να αντιμετωπιστούν οι σοβαρές ανθρωπιστικές και οικονομικές συνέπειες που προκλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού.

Στη Βουλή των Αντιπροσώπων, μέλη της διακομματικής ομάδας «Επίλυσης Προβλημάτων» παρότρυναν τονΛευκό Οίκο να καταρτίσει ένα οικονομικό πακέτο βοήθειας, σε συνεργασία με τους Ρεπουμπλικάνους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή