Τα δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση με ανεξέλεγκτη νταλίκα (βίντεο)

Τα δευτερόλεπτα πριν τη σύγκρουση με ανεξέλεγκτη νταλίκα (βίντεο)

Τρομάζει η εικόνα του τεράστιου οχήματος που γλιστρά με ορμή στον πάγο πριν πέσει πάνω σε περιπολικό

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εφιαλτική μοιάζει η στιγμή που μια εκτός ελέγχου νταλίκα πλησιάζει γλιστρώντας στον πάγο ένα περιπολικό της πολιτειακής αστυνομίας του Άινταχο, με το σχετικό βίντεο να χρησιμοποιείται πλέον για προειδοποίηση των οδηγών να προσέχουν ιδιαιτέρως στους παγωμένους δρόμους.

Η εικόνα της διπλωμένης νταλίκας στο Κλαρκ Κάουντι του Άινταχο, στις κεντρικές ΗΠΑ, πραγματικά τρομάζει, καθώς το όχημα έχει επιταχύνει υπερβολικά, ο οδηγός έχει χάσει εντελώς τον έλεγχό της και είναι απλός επιβάτης σε ένα γιγάντιο έλκηθρο που πλησιάζει για μερικά αγωνιώδη δευτερόλεπτα με ορμή το περιπολικό, η κάμερα στο οποίο καταγράφει το περιστατικό.

Η σύγκρουση είναι σφοδρή, ενώ την εικόνα καθιστά ακόμη πιο εντυπωσιακή η πτώση των συσσωρευμένων πάγων από τα δύο οχήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της αμερικανικής τηλεόρασης κανείς δεν τραυματίστηκε από την πρόσκρουση της νταλίκας στο περιπολικό. Ευτυχώς ο αστυνομικός δεν βρισκόταν μέσα στο όχημα βλέποντας το… κακό να πλησιάζει.

Οι αρχές τώρα κατηγορούν τον οδηγό όχι μόνο για την υπερβολική του ταχύτητα αλλά φρόντισε να εξαφανιστεί από το σημείο της σύγκρουσης. Το όχημα εντοπίστηκε αργότερα περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή