Η «Ντάρσι» αναστατώνει την Ευρώπη

Η «Ντάρσι» αναστατώνει την Ευρώπη

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΑΡΙΣΙ. Ισχυρή χιονοθύελλα σάρωσε την Ολλανδία και τμήματα της Γερμανίας, με αποτέλεσμα να διαταραχθούν οι αεροπορικές και οι σιδηροδρομικές συγκοινωνίες, αλλά και σε κάποιες περιοχές να ανασταλεί η διαδικασία εξέτασης για κορωνοϊό.

Η Βρετανία προετοιμάζεται για την έλευση αυτής της καταιγίδας που ονομάστηκε «Ντάρσι» από τους Ολλανδούς μετεωρολόγους και συνοδεύεται από ανέμους που κινούνται με ταχύτητα 90 χιλιομέτρων την ώρα.

Εντονες πλημμύρες, έπειτα από ημέρες καταρρακτώδους βροχής, έπληξαν τη ΝΔ Γαλλία και αρκετές άλλες περιοχές τη Δευτέρα. Η χώρα ήταν σε επιφυλακή ενόψει της ισχυρής κακοκαιρίας που αναμένεται αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Η μετεωρολογική υπηρεσία France Meteo έθεσε επτά περιοχές σε επιφυλακή για κίνδυνο πλημμύρας, συμπεριλαμβανομένων των Σαρέντ – Μαριτίμ, δύο περιοχές κατά μήκος του ποταμού Λίγηρα, τις περιοχές Σομ και Ουάζ στη βόρεια Γαλλία και την περιοχή Σεν-ε-Μαρν ανατολικά του Παρισιού. Στο Παρίσι πολλά τμήματα των αποβαθρών κατά μήκος του Σηκουάνα δεν ήταν προσβάσιμα για μέρες, μετά την υπερχείλιση του ποταμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή