Οδηγός νταλίκας με ένα κινητό στο κάθε αυτί (βίντεο)

Οδηγός νταλίκας με ένα κινητό στο κάθε αυτί (βίντεο)

Ο... δικινητήριος οδηγός, εισέπραξε το πρόστιμό του και τους πόντους στο πόιντ σύστεμ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απίστευτη εικόνα ενός οδηγού φορτηγού που μιλούσε ταυτόχρονα σε δύο κινητά την ώρα που οδηγούσε κατέγραψε αστυνομικός, πριν φροντίσει να τον σταματήσει και να του… αποδώσει τα προβλεπόμενα.

Δίνοντας… ηχηρή απάντηση στις κατηγορίες κάποιων ότι οι άνδρες δεν μπορούν να κάνουν δύο πράγματα ταυτοχρόνως ο οδηγός νταλίκας στην κεντρική Αγγλία συνελήφθη από την αστυνομία να οδηγεί με ένα κινητό σε κάθε αυτί, χωρίς πάντως αυτό να επηρεάζει και πολύ την πορεία του οχήματός του.

Οι αστυνομικοί στο Σόμερσετ επέβαιναν σε φορτηγό χωρίς κανένα διακριτικό της αστυνομίας και έτσι πλησίασαν άνετα και κινηματογράφησαν τον… πολυάσχολο νταλικέρη με το κοντομάνικο που δεν προλάβαινε να απαντά στο κινητό.

Η νταλίκα των 44 τόνων κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών λόγω κάποιας ασταθούς κίνησης, ωστόσο ο οδηγός με κάποιον τρόπο (μάλλον με το γόνατο) κατάφερνε να διατηρεί τον σχετικό έλεγχο του οχήματος την ώρα που μιλούσε ταυτόχρονα σε δύο κινητά!

Είχε μάλιστα τόσο ευρεία αντίληψη του δρόμου ώστε εντόπισε και τον αστυνομικό στο φορτηγό που τον πλησίασε και κατέβασε τα κινητά από τα αυτιά του βλέποντας ότι τον… τραβούσε με το κινητό. Ο… πολυάσχολος οδηγός, εισέπραξε το πρόστιμό του και τους πόντους στο βρετανικό πόιντ σύστεμ.

Οι πληροφορίες ότι ο… δικινητήριος νταλικέρης είχε τη γιορτή του και δεν προλάβαινε να απαντά στις ευχές, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή