ΠΛΕΪΜΟΜΠΙΛ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Λιλλιπούτειοι καρναβαλιστές… κυριολεκτικά (βίντεο)

Οικογένεια στη Γερμανία δημιούργησε και μαγνητοσκόπησε πολύχρωμη παρέλαση playmobil

Λιλλιπούτειοι καρναβαλιστές… κυριολεκτικά (βίντεο)

Μπορεί η πανδημία να ακύρωσε τα καρναβάλια ανά τον κόσμο, όμως μια οικογένεια στη Γερμανία οργάνωσε ένα καρναβάλι με… playmobil και τράβηξε και βίντεο για να το απολαύσουν όλοι.

Οι εικόνες της οικογένειας από τη Βόννη δείχνουν πλειάδα αρμάτων, καλοστολισμένων για καρναβάλι και φορτωμένων με καρναβαλιστές, που παρελαύνουν εν μέσω κτιρίων και πλήθους κόσμου.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η ποικιλία των στολισμένων οχημάτων και των εκατοντάδων πολύχρωμων παιχνιδών που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία ενός θεάματος που ασφαλώς θα κλέψει τον ενδιαφέρον μικρών (ή και μεγαλύτερων) νοσταλγών του καρναβαλιού, που για δεύτερη συνεχή χρονιά στερούμαστε λόγω κορωνοϊού.

Οι λοιμωξιολόγοι παγκοσμίως συμφωνούν ότι είναι απολύτως ασφαλής η παρακολούθηση του καρναβαλιού αυτού από μικρούς και μεγάλους, εμβολιασμένους και μη. Δεν είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας, εκτός αν είναι αποκριάτικη.

Οι εικόνες αυτές απέσπασαν την προσοχή και του κορυφαίου αμερικανικού δικτύου ABC, που ανήρτησε το βίντεο πολλαπλασιάζοντας τις θεάσεις του.

Πηγή: ABC News