Ο «τοξικός Τύπος» έδιωξε τον πρίγκιπα Χάρι

Ο «τοξικός Τύπος» έδιωξε τον πρίγκιπα Χάρι

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον «τοξικό βρετανικό Τύπο» επέρριψε την ευθύνη της απόσυρσής του από τα βασιλικά καθήκοντα και της μετεγκατάστασης της οικογένειάς του στις ΗΠΑ ο πρίγκιπας Χάρι, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον παρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν και το «The late late show» του CBS. 
Ο δούκας του Σάσεξ άνοιξε την καρδιά του κατά τη διάρκεια βόλτας στο Λος Αντζελες με διώροφο λεωφορείο. Ο πρίγκιπας τόνισε ότι ο τοξικός βρετανικός Tύπος «κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία», επισημαίνοντας πως «έκανε ό,τι θα έπραττε και οποιοσδήποτε άλλος σύζυγος ή πατέρας».

Επίσης, επέμεινε ότι δεν αποσύρθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα, αλλά τα παραμέρισε προσωρινά. 

Ο Χάρι έριξε φως και σε πολλές λεπτομέρειες της καθημερινότητάς του, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων τι δώρο έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ στον ενάμισι έτους δισέγγονό της, Αρτσι. Οταν η Βρετανίδα μονάρχης ρώτησε τι θα ήθελε ο μικρός, η Μέγκαν της απάντησε ότι θα ήθελε μια συσκευή για βάφλες. «Ετσι, μας έστειλε ένα θαυμάσιο μηχάνημα για τον Αρτσι.

Η Μέγκαν φτιάχνει τώρα υπέροχες οργανικές βάφλες για πρωινό και ο Αρτσι τις λατρεύει. Και εγώ τις τρώω, με λίγο γιαούρτι και μαρμελάδα από πάνω. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το πιο σωστό. Ισως μούρα και λίγο μέλι ή σιρόπι», κατέληξε. 

Επίσης, ως υπερήφανος μπαμπάς, ο γαλαζοαίματος αποκάλυψε ότι η πρώτη λέξη του γιου του δεν ήταν η συνηθισμένη –μπαμπάς, μαμά ή γιαγιά–, αλλά «κροκόδειλος», και προσέθεσε ότι το μικρό αγόρι έχει υπέροχη προσωπικότητα. 

Τα βράδια, το ζευγάρι, εξήγησε ο Χάρι, τα περνάει ακριβώς όπως όλοι οι νέοι γονείς: «Κάνουμε μπάνιο τον Αρτσι, του δίνουμε τσάι, του διαβάζουμε παραμύθια και τον βάζουμε για ύπνο. Μετά, η Μέγκαν μπορεί να μαγειρέψει κάτι να φάμε ή να παραγγείλουμε απέξω, και καθόμαστε στο κρεβάτι παρακολουθώντας τηλεόραση ή βλέπουμε κάτι στο Netflix».

Στη μακρά συνέντευξή του ο πρίγκιπας Χάρι δεν αναφέρθηκε καθόλου στην εγκυμοσύνη της Μέγκαν ή στην υγεία του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, που τις τελευταίες ημέρες παραμένει στο νοσοκομείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή