Πρίγκιπας Χάρι: Δεν ήθελα να γίνω η νέα Νταϊάνα

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν ήθελα να γίνω η νέα Νταϊάνα

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες, από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS, δύο σύντομα βίντεο, αντιπροσωπευτικά της συνέντευξης του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στην Οπρα Γουίνφρεϊ. Ολόκληρη η συνέντευξη θα προβληθεί την Κυριακή στις ΗΠΑ, ενώ είναι άγνωστο αν θα μεταδοθεί και στη Βρετανία.

Στα τμήματα που προβλήθηκαν το ζευγάρι Χάρι – Μέγκαν κάθεται σε καναπέ, αντικριστά στην Οπρα, ενώ ο πρίγκιπας κρατάει τρυφερά το χέρι της εγκύου συζύγου του. Ο Χάρι εξηγεί πως η αιτία που τους οδήγησε στην απόσυρση από τα βασιλικά  καθήκοντα ήταν ο φόβος του για πιθανή επανάληψη της τραγικής ιστορίας της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνας, που σκοτώθηκε τον Αύγουστο του 1997, στο Παρίσι, κυνηγημένη από τους παπαράτσι.

Ο Χάρι συνέκρινε τη μεταχείρισή της από τον «τοξικό βρετανικό Τύπο» με αυτήν της Μέγκαν. «Νιώθω ανακούφιση και ευτυχία που βρίσκομαι εδώ απέναντί σας και σας μιλάω με τη σύζυγό μου στο πλάι μου», τονίζει ο Χάρι απευθυνόμενος στην Οπρα. «Δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πώς πρέπει να ήταν τα πράγματα (για την πριγκίπισσα Νταϊάνα) που πέρασε τη διαδικασία ολομόναχη. Είναι πολύ σκληρή η κατάσταση και για εμάς, αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο». 

Την ίδια στιγμή, ο παππούς του, ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, διακομίστηκε χθες, από το νοσοκομείο Βασιλιάς Εδουάρδος Ζ΄, όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες, στο νοσοκομείο Σεντ Μπαρθόλομιου προκειμένου να υποβληθεί σε καρδιολογικές εξετάσεις, για προϋπάρχον καρδιακό πρόβλημα. Η ανακοίνωση των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ επισημαίνει ότι ο δούκας του Εδιμβούργου, που παραμένει νοσηλευόμενος από τις 16 Φεβρουαρίου, θα εξακολουθήσει τη θεραπευτική αγωγή για τη λοίμωξη που τον ταλαιπωρεί, ενώ θα υποβληθεί και σε καρδιολογικές εξετάσεις. Αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η ανακοίνωση καταλήγει ότι ο Φίλιππος αντιδρά στη θεραπεία.

Ο γαλαζοαίματος διακομίστηκε στο Σεντ Μπαρθόλομιου βγαίνοντας από την πίσω πόρτα του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν, κρυμμένος από τις φωτογραφικές κάμερες, πίσω από ένα τείχος με ανοικτές ομπρέλες που κρατούσαν συνεργάτες του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή