Ουκρανία: Δέθηκαν με χειροπέδες για να σώσουν τη σχέση τους (εικόνες)

Ουκρανία: Δέθηκαν με χειροπέδες για να σώσουν τη σχέση τους (εικόνες)

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Koυράστηκαν να τσακώνονται και βρήκαν τον πλέον παράδοξο τρόπο για να βελτιώσουν τη σχέση τους. Ο λόγος για ένα ζευγάρι από την Ουκρανία, που αποφάσισε να δεθεί με χειροπέδες.

Ο τριαντατριάχρονος, πωλητής αυτοκινήτων Alexandr Kudlay και η εικοσιοχτάχρονη, αισθητικός Viktoria Pustovitova ξεκίνησαν το «πείραμα», ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, θα μείνουν δεμένοι για τρεις μήνες και ανεβάζοντας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στo Instagram έχουν κερδίσει χιλιάδες ακόλουθους.

Ουκρανία: Δέθηκαν με χειροπέδες για να σώσουν τη σχέση τους (εικόνες)-1

«Κάθε μέρα που περνάει, το συνηθίζουμε όλο και περισσότερο. Γίνεται ευκολότερο», δήλωσε ο Kudlay, μιλώντας στο Reuters, από το διαμέρισμά τους στην ανατολική πόλη του Χάρκοβο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύντροφός του ζήτησε να χωρίσουν. «Χωρίζαμε μια ή δυο φορές την εβδομάδα. Όταν κατά τη διάρκεια ενός ακόμα τσακωμού η Βίκα είπε και πάλι ότι πρέπει να χωρίσουμε, της απάντησα: Τότε, θα σε δέσω με μένα» εξήγησε.

Ουκρανία: Δέθηκαν με χειροπέδες για να σώσουν τη σχέση τους (εικόνες)-2

Η Βικτόρια αρχικά ήταν αρνητική στην ιδέα και τού έκλεισε το τηλέφωνο όταν εκείνος το πρότεινε, αλλά τελικά ο Αλεξάντρ κατάφερε να της αλλάξει γνώμη.

Εδώ και σχεδόν ένα μήνα, κανείς από τους δύο δεν έχει προσωπικό χώρο και κάνουν τα πάντα μαζί, από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ μέχρι το διάλειμμα για τσιγάρο.

Ουκρανία: Δέθηκαν με χειροπέδες για να σώσουν τη σχέση τους (εικόνες)-3

«Αποφάσισα ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία για μένα, ότι θα φέρει στη ζωή μου νέα θετικά συναισθήματα που δεν είχα βιώσει πριν», δήλωσε η Βικτόρια. «Τον αγαπώ, έτσι πήρα την απόφαση να το κάνω» υποστήριξε.

Όσο για τη σχέση, «έχουν υπάρξει και εντάσεις», αλλά το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι βρήκε νέους τρόπους για να αντιμετωπίζει τις διαφωνίες του.

Ουκρανία: Δέθηκαν με χειροπέδες για να σώσουν τη σχέση τους (εικόνες)-4

«Δεν εξαφανίστηκαν οι μεταξύ μας τσακωμοί, συνεχίζουμε να μαλώνουμε. Αλλά όταν πλησιάζουμε ένα αδιέξοδο και δεν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ μας, απλά σταματάμε να μιλάμε αντί να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να φύγουμε», είπε ο Αλεξάντρ.

Ουκρανία: Δέθηκαν με χειροπέδες για να σώσουν τη σχέση τους (εικόνες)-5

Από τις πλέον κρίσιμες ερωτήσεις είναι πώς το ζευγάρι χρησιμοποιεί την τουαλέτα. Η απάντηση: ο ένας εκ των δύο περιμένει απ’ έξω με το χέρι του να παραμένει εντός της τουαλέτας, ενώ κάνουν ντους εναλλάξ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή