Τους πήρε και… τους σήκωσε στην Αλαμπάμα (βίντεο)

Τους πήρε και… τους σήκωσε στην Αλαμπάμα (βίντεο)

Ο άνεμος έκανε το λυόμενο... διαλυόμενο

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαθημένες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που κάθε τόσο τις μαστίζουν, με τυφώνες, καταιγίδες και ισχυρότατους ανέμους, άρα μοιάζει παράξενο ότι κάποιες δομές τους γίνονται φτερό στον άνεμο.

Πρόσφατο βίντεο από την πολιτεία της Αλαμπάμα, στον αμερικανικό Νότο, δείχνει τους σφοδρούς ανέμους να κάνουν… φύλλο και φτερό αποθήκες και στέγες, τη στιγμή που παρακείμενα δέντρα δείχνουν πολύ ανθεκτικότερα μπροστά στη μανία των μποφόρ.

Η σκηνή από το Μάουντβιλ, όπου ο άνεμος έκανε το λυόμενο… διαλυόμενο, πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όσους θεωρούν ότι το κακό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μόνο στους… άλλους, και να προετοιμάζονται πάντα για τα αυτονόητα, όπως η τοποθέτηση θεμελίων για κάτι που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο.

Το βίντεο αυτό αναπαρήχθηκε από πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και αναρτήθηκε και από το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, όχι τόσο για εντυπωσιασμό αλλά για παραδειγματισμό.

Πηγή: ABC News

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή