Με τηλεδιάσκεψη λόγω της αύξησης κρουσμάτων το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Με τηλεδιάσκεψη λόγω της αύξησης κρουσμάτων το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος Κορυφής στις 25 και 26 Μαρτίου και όχι με φυσική παρουσία όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, ανέφερε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ.

«Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποφάσισε να πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Μαρτίου μετά την αύξηση κρουσμάτων COVID19 στα κράτη μέλη. Στο μεταξύ, ο πρόεδρος θα συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με όλους τους ηγέτες» σημείωσε ο Μπάρεντ Λέιντς.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με την καταμέτρηση του Reuters την περασμένη Παρασκευή οι θάνατοι στην περιοχή της Ευρώπης, που περιλαμβάνει 51 χώρες, ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο και τα κρούσματα τα 37.221.978. 

Η περιοχή στην οποία έχει συμπεριληφθεί μεταξύ άλλων και η Ρωσία και το Ηνωμένω Βασίλειο έχει καταγράψει μάλιστα το 35,5% όλων των θανάτων παγκοσμίως και το 30,5% όλων τον κρουσμάτων. 

Στην ευρωπαϊκή περιοχή στην οποία αναφέρεται ο απολογισμός του Reuters έχουν χορηγηθεί περίπου δώδεκα δόσεις εμβολίων για κάθε 100 πολίτες σε αντιδιαστολή με τις ΗΠΑ όπου οι δόσεις φτάνουν τις 34 ανά 100 ανθρώπους.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή