Καλιφόρνια: Ο δράστης της ένοπλης επίθεσης γνώριζε τα θύματά του

Καλιφόρνια: Ο δράστης της ένοπλης επίθεσης γνώριζε τα θύματά του

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η επίθεση στο Όραντζ της Καλιφόρνιας χθες Τετάρτη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων μεταξύ αυτών ενός 9χρονου αγοριού, διαπράχθηκε από 44χρονο άνδρα, ο οποίος γνώριζε τα θύματά του, όπως έγινε σήμερα γνωστό από την αστυνομία, η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο η επίθεση να ήταν ένα τυχαίο γεγονός.

«Πέραν του αγοριού, στην επίθεση σκοτώθηκαν επίσης ένας άνδρας και δύο γυναίκες», δήλωσε, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, η υπαστυνόμος του αστυνομικού τμήματος του Όραντζ Τζένιφερ Άματ. 

Άλλη μια γυναίκα και ο δράστης τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται, σύμφωνα με την αξιωματικό.

Οι αρχές αναγνώρισαν τον ύποπτο ως τον Αμινάνταμπ Γκαξιόλα Γκονζάλες, ηλικίας 44 ετών, κάτοικο της διπλανής πόλης Φούλερτον.

Ο 44χρονος εισήλθε στην επιχείρηση Unified Homes χθες και κλείδωσε την πόρτα χρησιμοποιώντας μια κλειδαριά ασφαλείας για ποδήλατα.

Η αστυνομία εντόπισε ένα ημιαυτόματο περίστροφο, σπρέι πιπεριού και χειροπέδες.

Η επίθεση στο Όραντζ, σε απόσταση περίπου 48 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά του Λος Άντζελες, είναι η τρίτη ένοπλη επίθεση με πολλά θύματα στις ΗΠΑ σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα.

Με πληροφορίες από Reuters, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή