Ο Ματ Γκετς και τα βίντεο γυμνών γυναικών

Ο Ματ Γκετς και τα βίντεο γυμνών γυναικών

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. Φωτογραφίες και βίντεο γυμνών γυναικών, με τις οποίες υποστήριζε πως είχε ερωτικές σχέσεις, συνήθιζε να δείχνει σε συναδέλφους του βουλευτές το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από τη Φλόριντα, Ρεπουμπλικανός Ματ Γκετς, ο οποίος αντιμετωπίζει τώρα έρευνα για τράφικινγκ και παιδεραστία.

Ο Γκετς, γιος πρώην γερουσιαστή της Φλόριντα, έγινε διάσημος χάρη στις ακραίες συντηρητικές θέσεις του και στην προσήλωσή του στον πρόεδρο Τραμπ, του οποίου υπήρξε από τους πλέον πιστούς υποστηρικτές και απολογητές. Σύμφωνα με πηγές του Κογκρέσου, ο Γκετς κόμπαζε για τις ερωτικές επιτυχίες του και έδειξε σε τουλάχιστον δύο βουλευτές φωτογραφίες και βίντεο γυμνών γυναικών κατά τη διάρκεια συνεδριάσεων της Βουλής. Ο 38χρονος Γκετς εξελέγη το 2016, ενώ αντιμετωπίζει τώρα έρευνα από την ομοσπονδιακή δικαιοσύνη για τη σχέση που φέρεται να είχε επ’ αμοιβή με 17χρονο κορίτσι. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Μετά τις αποκαλύψεις, Ρεπουμπλικανοί βουλευτές συνέχισαν να στηρίζουν τον Γκετς, όπως η Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν της Τζόρτζια, διάσημη για τις θεωρίες συνωμοσίας που προωθεί. Από τη μεριά του, ο επικεφαλής της ρεπουμπλικανικής μειοψηφίας, Κέβιν Μακάρθι, τήρησε προσεκτική στάση. «Δεν έχω ενημερωθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Αν όμως οι καταγγελίες αποδειχθούν, θα απομακρύνω τον Γκετς από την επιτροπή δικαστικών υποθέσεων, στην οποία μετέχει», είπε ο Μακάρθι.

Τον Μάρτιο του 2020 ο Γκετς τράβηξε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης φορώντας αντιασφυξιογόνο μάσκα στη Βουλή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αυστηρά μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό. Το 2019 δέχθηκε επίπληξη από την επιτροπή ηθικών θεμάτων για απειλητικό μήνυμά του στο Twitter εναντίον του πρώην δικηγόρου του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, ο οποίος ετοιμαζόταν να καταθέσει εναντίον του τότε προέδρου στη δίκη για την καταβολή χρημάτων στη φερόμενη ως ερωμένη του Τραμπ, πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή