Η Μισέλ Ομπάμα σε τηλεοπτική εκστρατεία για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

Η Μισέλ Ομπάμα σε τηλεοπτική εκστρατεία για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Roll Up Your Sleeves» του NBC, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον εμβολιασμό κατά της Covid-19, θα συμμετάσχει η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Στην ειδική εκπομπή θα εμφανιστεί και ο ηθοποιός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός Λιν Μάνουελ – Μιράντα.

Ο ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι θα πάρει επίσης συνέντευξη από τον δρ. Άντονι Φάουτσι, τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο στις ΗΠΑ.

Στην εκπομπή θα εμφανιστούν επίσης κωμικοί, τραγουδιστές, καθώς και εργαζόμενοι στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορωνοϊό.

Η εκπομπή θα προβληθεί στις 18 Απριλίου και έχει στόχο να διαφωτίσει το κοινό σχετικά με τη σημασία του εμβολιασμού κατά της Covid-19.

«Η δυνατότητα να επιστρέψουν οι άνθρωποι στην εργασία και τα παιδιά πίσω στο σχολείο, να επανασυνδεθούμε με την οικογένεια και τους φίλους μας και να παρακολουθούμε συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες που θεωρούμε αγαπητές εξαρτάται από τον εμβολιασμό του κόσμου» δήλωσε ο Μάθιου Σεγκάλ, ιδρυτής του στούντιο παραγωγών ATTN, που δημιούργησε την ειδική εκπομπή σε συνεργασία με τις Walgreens και Civic Nation.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή