Βίντεο με απαγωγή άνδρα μέρα μεσημέρι στο Λονδίνο

Βίντεο με απαγωγή άνδρα μέρα μεσημέρι στο Λονδίνο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τρομακτική στιγμή της απαγωγής ενός άνδρα στο Λονδίνο καταγράφει βίντεο από κινητό τηλέφωνο, με πληροφορίες από την αστυνομία να κάνουν λόγο για σύλληψη δύο ανδρών σχετικά με το περιστατικό και τον απαχθέντα να νοσηλεύεται.

Σε βίντεο που δημοσίευσε την Tρίτη η εφημερίδα Daily Mail στην ιστοσελίδα της φαίνονται τρεις άνδρες σε περιοχή του ανατολικού Λονδίνου να σύρουν σε ένα γκρίζο φορτηγάκι τον άνδρα και να εξαφανίζονται.

Όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τις 3 το μεσημέρι στην περιοχή του Σάουθ Γούντφορντ, και το φορτηγάκι με τον άνδρα μέσα βρέθηκε στην περιοχή του Τσίγκουελ. Ο μεταξύ 30 και 40 ετών άνδρας νοσηλεύεται αλλά χωρίς σοβαρά τραύματα.

Η αστυνομία προέβη στη σύλληψη δύο ανδρών μεταξύ 20 και 30 ετών που κατηγορούνται για το περιστατικό, ενώ της σύλληψης διαφεύγει τουλάχιστον ένας ακόμη άνδρας.

Οι αρχές έχουν κάνει έκκληση για περισσότερες πληροφορίες από όσους έχουν εικόνα του περιστατικού απαγωγής, καθώς συνέβη ενώπιον αρκετών μαρτύρων.

Πηγή: Daily Mail

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή