Έφυγε από τη ζωή η Βρετανίδα ηθοποιός Χέλεν ΜακΚρόρι

Έφυγε από τη ζωή η Βρετανίδα ηθοποιός Χέλεν ΜακΚρόρι

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Βρετανίδα ηθοποιός Χέλεν ΜακΚρόρι, που ήταν γνωστή για τους ρόλους της στις ταινίες του Χάρι Πότερ, την ταινία του Τζέιμς Μποντ Skyfall και την τηλεοπτική σειρά Peaky Blinders, πέθανε σε ηλικία 52 ετών έπειτα από μια «ηρωική μάχη» με τον καρκίνο, ανακοίνωσε σήμερα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο σύζυγός της Ντέιμιαν Λούις.

Η ΜαΚρόρι, η οποία υποδύθηκε επίσης την σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού Τόνι Μπλερ, Σέρι, στην ταινία “The Queen” και τιμήθηκε με σειρά βραβείων για το έργο της επί σκηνής και στην τηλεόραση, είχε αποκτήσει δύο παιδιά με τον πρωταγωνιστή του Homeland, με τον οποίο είχαν παντρευτεί το 2007.

«Είμαι συντετριμμένος καθώς ανακοινώνω ότι έπειτα από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και δυνατή γυναίκα που είναι η Χέλεν ΜακΚρόρι πέθανε γαλήνια στο σπίτι, περιστοιχισμένη από ένα κύμα αγάπης από φίλους και συγγενείς», ανέφερε.

«Πέθανε όπως έζησε. Θαρραλέα. Θεέ μου, την αγαπάμε και γνωρίζουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στις ζωές μας. Έλαμπε τόσο φωτεινά…».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Reuters, AFP

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή