Προκλητικός Μπαχτσελί κατά Μητσοτάκη – Δένδια

Προκλητικός Μπαχτσελί κατά Μητσοτάκη – Δένδια

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε προκλητικούς ισχυρισμούς προχώρησε κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν Ντεβλέτ Μπαχτσελί, με αφορμή την συνέντευξη Δένδια – Τσαβούσογλου στην Αγκυρα.

Σε ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί υποστήριξε ότι «οι δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών αποκάλυψαν ότι στάλθηκε στην Τουρκία ειδικά για να προκαλέσει κρίση», ενώ αποκάλεσε «θρασύ» τον Έλληνα ΥΠΕΞ και «αναρμόδιο» τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Συγχαίρω ολόψυχα τον κ. Τσαβούσογλου. Εκφράζω το σεβασμό μου και στον Πρόεδρό μας που έδωσε τις οδηγίες. Ο Έλληνας υπουργός έπεσε σε σκληρό βράχο και έφαγε τα νύχια του» ανέφερε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος υποστήριξε ακόμη ότι «η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που απειλεί την ασφάλεια της Μεσογείου«, ενώ ισχυρίστηκε ότι «παραβιάζεται και η συνθήκη της Λωζάννης».

«Οι ομογενείς μας δεν είναι ποτέ μόνοι, απελπισμένοι, χωρίς στήριξη. Φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν έχει πάρει κανένα μάθημα από την ιστορία. Έχω την εντύπωση ότι αυτή η μικροσκοπική χώρα τα έχει αφαιρέσει από τη μνήμη της. Θα ήταν καλό κάποιος να τα εξηγήσει ένα προς ένα στον θρασύ Δένδια και στον αναρμόδιο Μητσοτάκη», ανέφερε ο Μπαχτσελί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή