Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Εντός Απριλίου οι αποφάσεις για το όριο θεατών

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Εντός Απριλίου οι αποφάσεις για το όριο θεατών

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του ΤόκιοΣέικο Χασιμότο, δήλωσε τη Δευτέρα ότι η επιτροπή πρόκειται να αποφασίσει μέσα στον Απρίλιο σχετικά με τους κανόνες για το όριο του αριθμού θεατών.

Η Χασιμότο ανέφερε ότι ελπίζει να επιτευχθεί συναίνεση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών, συμπεριλαμβανομένης της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και της ιαπωνικής κυβέρνησης, έτσι ώστε να ληφθούν ευέλικτα μέτρα που να συμβαδίζουν με την πορεία της πανδημίας, εξήγησε η Χασιμότο.

Η οργανωτική επιτροπή έχει ξεκινήσει προετοιμασίες για τη διαμόρφωση ένος πλήρους πλαισίου μέτρων κατά του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια των αγώνων, πρόσθεσε.

Παρόλο που η Ιαπωνία δεν έχει δεχθεί τόσο ισχυρό πλήγμα από την Covid συγκριτικά με άλλες χώρες, η κυβέρνηση έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες εξαιτίας μιας πρόσφατης έξαρσης κρουσμάτων, ενώ την Παρασκευή ανακήρυξε για τρίτη φορά κατάσταση έκτακτης ανάγκες σε κάποιες περιοχές της χώρας, μόλις τρεις μήνες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη των Αγώνων.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT