Με όριο 7.500 θεατών το Γκραν Πρι του Μονακό

Με όριο 7.500 θεατών το Γκραν Πρι του Μονακό

Ξένοι φανς μπορούν να παρακολουθήσουν το διάσημο GP, αλλά θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν κάνει μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με 7.500 θεατές θα διεξαχθεί φέτος το Γκραν Πρι του Μονακό, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Μόντε Κάρλο από τις 20 έως τις 23 Μαΐου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα επισήμως από τις αρχές της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την Πέμπτη 20, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23, οι θεατές θα περιοριστούν στο 40% περίπου της συνήθους χωρητικότητας, δηλαδή 7.500 θεατές ανά ημέρα.

Εκτός από τους μόνιμους κατοίκους της χώρας και ξένοι μπορούν να παρακολουθήσουν το διάσημο GP, αλλά θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν κάνει μοριακό τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού (και να έχει βγει αρνητικο) 72 ώρες πριν την άφιξή τους.

Οι Μονεγάσκοι, κάτοικοι, υπάλληλοι και μαθητές του Πριγκιπάτου θα μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στους χώρους του Γκραν Πρι, χωρίς μοριακό τεστ.

Πηγή: www.monacomatin.mc

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT