Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο το Moulin Rouge

Επιστρέφει τον Σεπτέμβριο το Moulin Rouge

Ανοιχτό για το κοινό θα είναι από τις 10 Σεπτεμβρίου το Moulin Rouge στο Παρίσι, ένα από τα διασημότερα καμπαρέ στον κόσμο

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιχτό για το κοινό θα είναι από τις 10 Σεπτεμβρίου το Moulin Rouge στο Παρίσι, ένα από τα διασημότερα καμπαρέ στον κόσμο, το οποίο είχε κλείσει λόγω της πανδημίας από τις 12 Μαρτίου του 2020.

Δώδεκα χορεύτριες του γαλλικού κανκάν, φορώντας τις χαρακτηριστικές στολές τους, ανακοίνωσαν την ημερομηνία επανέναρξης του προγράμματος μπροστά από το Moulin Rouge.

«Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που το Moulin έκλεισε για το τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Σήμερα, οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται. Είμαστε χαρούμενοι που θα εργαστούμε σε αυτήν την επιστροφή», σημείωσε ο Ζαν Βικτόρ Κλερικό, ο γενικός διευθυντής του Moulin Rouge.

«Εάν όλα πάνε καλά, τον Σεπτέμβριο, δεν θα υπάρχουν πλέον οι αποστάσεις, ακόμα και στους εσωτερικούς χώρους. Υφίστανται βέβαια ακόμη απρόβλεπτοι παράγοντες. Εάν το μέτρο των αποστάσεων ασφαλείας ανάμεσα σε κάθε τραπέζι παραμείνει, η δυνατότητα υποδοχής θα μειωθεί κατά 50%», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Το Lido, ένα άλλο μεγάλο καμπαρέ της γαλλικής πρωτεύουσας, ανοίγει ξανά στις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ το Crazy Horse, με ιστορία από το 1951, θα υποδεχθεί και πάλι το κοινό του στις 9 Σεπτεμβρίου. Από την άλλη, το καμπαρέ Michou θα επαναλειτουργήσει στις 3 Σεπτεμβρίου.

Πηγές: AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή