Η heavy metal συναυλία του Μακρόν στον κήπο του Ελιζέ (βίντεο)

Η heavy metal συναυλία του Μακρόν στον κήπο του Ελιζέ (βίντεο)

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συντονίστηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Υoutube για να παρακολουθήσουν μία ξεχωριστή heavy metal συναυλία μέσα στον κήπου του προεδρικού μεγάρου στο Παρίσι, με θεατή τον Γάλλο πρόεδρο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συντονίστηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Υoutube για να παρακολουθήσουν μία ξεχωριστή heavy metal συναυλία μέσα στον κήπου του προεδρικού μεγάρου στο Παρίσι, με θεατή τον Γάλλο πρόεδρο.

Για την ακρίβεια, ο Εμανουέλ Μακρόν έχασε ένα στοίχημα που είχε βάλει τον Φεβρουάριο με δύο Γάλλους YouTubers κωμικούς, με 6,5 εκατομμύρια ακόλουθους: Είχε δεσμευτεί να τους επιτρέψει να κάνουν γύρισμα μαζί του στο αν κατάφερναν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές σε βίντεο που προωθούσε τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Οι McFly και Carlito κέρδισαν το στοίχημα, πήγαν στο Ελιζέ, γύρισαν ένα χιουμοριστικό 36λεπτο βίντεο – συνέντευξη με τον Γάλλο πρόεδρο και στο τέλος, στους κήπους του Ελιζέ, η γαλλική μπάντα Ultra Vomit έπαιξε μια ροκ εκδοχή του γαλλικού νανουρίσματος «Une souris verte».

Το βίντεο των McFly και Carlito, μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του το πρωί της Κυριακής είχε περισσότερες από 2,7 εκατομμύρια προβολές.

Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιεύετηκε στο Journal du Dimanche, τα ποσοστά του Μακρόν στις ηλικίες 18-24 αυξήθηκαν κατά 8 μονάδες σε ένα μήνα, φτάνοντας στο 51%.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή