NBA: Διαχωρισμός εξεδρών για εμβολιασμένους και μη φιλάθλους (εικόνες)

NBA: Διαχωρισμός εξεδρών για εμβολιασμένους και μη φιλάθλους (εικόνες)

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην Ευρώπη χωρίζουν τις εξέδρες μεταξύ των οπαδών της μιας ομάδας και της άλλης, όπου επιτρέπεται πλέον η παρουσία φιλάθλων, ενώ στις ΗΠΑ χωρίζουν τις εξέδρες μεταξύ εμβολιασμένων και μη.

Στο θρυλικό Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης, την έδρα των Νιου Γιορκ Νικς, τα πλέι-οφ του ΝΒΑ στο μπάσκετ άρχισαν με 15.000 φιλάθλους στο 25.000 θέσεων γήπεδο για τον αγώνα των Νικς με τους Ατλάντα Χοκς.

NBA: Διαχωρισμός εξεδρών για εμβολιασμένους και μη φιλάθλους (εικόνες)-1
Φωτ.: Seth Wenig/Pool Photo-USA TODAY Sports via Reuters

Το μεγάλο ποσοστό φιλάθλων, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα γήπεδα του ΝΒΑ, οφείλεται στο ότι οι Νικς φρόντισαν να ανοίξουν κανονικά τις πόρτες τους για όσους είναι εμβολιασμένοι και προσήλθαν με τα πιστοποιητικά τους, αλλά και για τα παιδιά που έχουν περάσει από τεστ κορωνοϊού με αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι εμβολιασμένοι φίλαθλοι κατέλαβαν κάτι παραπάνω από τις μισές εξέδρες, ενώ οι υπόλοιπες διατέθηκαν για τους μη εμβολιασμένους φιλάθλους, που κάθονταν με αποστάσεις μεταξύ τους τηρώντας κανονικά τα μέτρα που προβλέπονται και στα άλλα γήπεδα.

NBA: Διαχωρισμός εξεδρών για εμβολιασμένους και μη φιλάθλους (εικόνες)-2
Φωτ.: Seth Wenig/Pool Photo-USA TODAY Sports via Reuters

Έτσι χιλιάδες φίλαθλοι απόλαυσαν επιτέλους έναν αγώνα πλέι-οφ των Νικς μετά οκτώ χρόνια, αφού η ομάδα της Νέας Υόρκης δεν είχε περάσει στην τελική 16άδα του ΝΒΑ από το 2013.

Πάντως στο τέλος έμειναν με τη πικρή γεύση της ήττας με 107-105 από τους Χοκς. Επέστρεψαν όμως στο σπίτι τους ασφαλείς!

Πηγή: CBS New York

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή