Βρετανία: Πάνω από 50.000 υπογραφές για την οριστική «αποπομπή» του πρίγκιπα Χάρι

Βρετανία: Πάνω από 50.000 υπογραφές για την οριστική «αποπομπή» του πρίγκιπα Χάρι

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 50.000 άτομα έχουν ήδη υπογράψει σε ένα διαδικτυακό ψήφισμα, που ξεκίνησε η «ειδικός» σε θέματα βασιλικών θεσμών Lady C, ζητώντας από τον Πρίγκιπα Χάρι να παραδώσει τους τίτλους του.

Η λαίδη Κόλιν Κάμπελ, πρώην σταρ του I’m A Celebrity Get Me Out Of Here και αμφιλεγόμενη βασιλική βιογράφος, στοχεύει στο να κληθεί ο Δούκας του Σάσεξ να ζητήσει «αυθόρμητα» από τη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ, να θέσει σε αναστολή τους βασιλικούς του τίτλους.

Η 71χρονη αποκάλυψε ότι αποφάσισε να ξεκινήσει το «δημοψήφισμα» αυτό, αφού αφού μίλησε με «πολλούς ανθρώπους» και ένιωσε ότι «ήταν το σωστό πράγμα».

Υπενθυμίζεται πως ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγος του Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν, την περασμένη χρονιά, ότι θα αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και θα ζήσουν στις ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με το ψήφισμα της Lady «Ως καθαρά ένας καθαρά ιδιώτης, χωρίς βασιλικό τίτλο, αυτός (ο Χάρι) θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί τις προσωπικές του πεποιθήσεις, όπως είναι το δικαίωμα όλων των ιδιωτών, χωρίς την επακόλουθη πιθανότητα βλάβης του θεσμού της Μοναρχίας ή των σχέσεων μεταξύ Φιλικών Δυνάμεων, και θα είναι ελεύθερος να διατυπώνει πεποιθήσεις, ανεξάρτητα από το πόσο απαράδεκτες είναι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή