Μην προκαλείς τον ελέφαντα (βίντεο)

Μην προκαλείς τον ελέφαντα (βίντεο)

Φορτηγάκι στη Νότια Αφρική έρμαιο των διαθέσεων του παχύδερμου και των δοντιών του

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον ελέφαντα δεν τον προκαλείς, γιατί θα το μετανιώσεις. Ακόμη περισσότερο, δεν τον προκαλείς όταν είναι κοντά στα μικρά του.

Τυχερός ήταν ένας Νοτιοαφρικανός οδηγός όταν οι χαυλιόδοντες ενός τεράστιου αφρικανικού ελέφαντα τρύπησαν μόνο το καπό και όχι την καμπίνα των επιβατών στο φορτηγάκι του, όταν εκείνος αποφάσισε να περάσει μέσα από τη γειτονιά των ελεφάντων.

Ο οδηγός του οχήματος εταιρίας φυσικού αερίου της Νότιας Αφρικής τα έχασε όταν εντόπισε δύο μικρούς ελέφαντες να διασχίζουν τον επαρχιακό δρόμο όπου ο ίδιος οδηγούσε.

Ο Νοτιοαφρικανός έκανε λίγο πίσω, αλλά όχι αρκετά ώστε να αποφύγει μια συνάντηση με την αγέλη των ελεφάντων.

Την παρουσία του αντιλήφθηκε ένας ενήλικος ελέφαντας που προφανώς θεώρησε πρόκληση την παρουσία του οχήματος στην περιοχή, ίσως και απειλή για τα ελεφαντάκια.

Στην πρώτη του προσέγγιση, όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε ακόμη και το αμερικανικό δίκτυο ABC, ο ελέφαντας προειδοποίησε τον οδηγό με τον τρόπο του να απομακρυνθεί, αλλά εκείνος δεν κινήθηκε, ενδεχομένως από την τρομάρα του.

Έτσι ο ελέφαντας επέστρεψε και έδειξε στο… φορτηγάκι ποιος είναι το… αφεντικό του δρόμου, τρυπώντας το καπό με τους χαυλιόδοντές του και σηκώνοντάς το ψηλά, χωρίς ευτυχώς να προξενήσει κάποιο τραυματισμό στον οδηγό, κι ενώ το όχημά του έγινε κυριολεκτικά έρμαιο των διαθέσεων του παχυδέρμου, όπως φαίνεται από τις κάμερες που είχε τοποθετήσει η εταιρία αερίου στο όχημα.

Οι πληροφορίες ότι ο ελέφαντας είχε πριμοδοτηθεί από αντίπαλη εταιρία φυσικού αερίου ελέγχονται ως ανακριβείς.

Πηγή: ABC News 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή