Facebook: Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ σχεδιάζει να εργαστεί εξ αποστάσεως και το πρώτο εξάμηνο του 2022

Facebook: Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ σχεδιάζει να εργαστεί εξ αποστάσεως και το πρώτο εξάμηνο του 2022

Περισσότερη ευελιξία στους εργαζομένους της για τηλεργασία δίνει η Facebook, με τον CEO της εταιρείας, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, να δίνει πρώτος το παράδειγμα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περισσότερη ευελιξία στους εργαζομένους της για τηλεργασία δίνει η Facebook, με τον CEO της εταιρείας, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, να δίνει πρώτος το παράδειγμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Facebook σε σημείωμά τους προς τους εργαζομένους ανέφερε ότι σκοπεύει να εργαστεί εξ αποστάσεως τουλάχιστον για το ήμισυ του επόμενου έτους, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο CNN Business.

«Διαπίστωσα ότι η τηλεργασία μου έδωσε περισσότερο χώρο για να σκέφτομαι και με βοήθησε να περάσω περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, κάτι που με έκανε πιο ευτυχισμένο και πιο παραγωγικό στη δουλειά», έγραψε ο κ. Ζάκερμπεργκ, σύμφωνα με το περιοδικό.

Την Τετάρτη, η Facebook δήλωσε ότι θα επιτρέψει στους εργαζομένους να υποβάλουν αίτηση για τηλεργασία, εάν ο ρόλος τους το επιτρέπει.

Οι εργαζόμενοι που θέλουν να επιστρέψουν στο γραφείο μπορούν να το κάνουν σε ευέλικτη βάση, αλλά θα ενθαρρυνθούν να περνούν τουλάχιστον το μισό χρόνο τους στο γραφείο.

Θα μπορούν, δε, να περάσουν έως και 20 εργάσιμες ημέρες τον χρόνο σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία.

Η Facebook θα επεκτείνει επίσης σταδιακά την ικανότητα να εργάζεται κανείς εξ αποστάσεως από άλλη χώρα.

Ο κ. Ζάκερμπεργκ έχει δηλώσει ότι αναμένει τουλάχιστον το μισό εργατικό δυναμικό της Facebook να εργάζεται εξ αποστάσεως εντός των επόμενων 10 ετών.

Με πληροφορίες από CNN

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή