ΚΟΣΜΟΣ

Morgan Stanley: Απαγορεύει την είσοδο στους ανεμβολίαστους υπαλλήλους

H νέα πολιτική της εταιρείας θα τεθεί σε ισχύ τον επόμενο μήνα

Morgan Stanley: Απαγορεύει την είσοδο στους ανεμβολίαστους υπαλλήλους

«Μπλόκο» στους ανεμβολίαστους υπαλλήλους του βάζει ο επενδυτικός κολοσσός Morgan Stanley, εκδίδοντας οδηγία περί απαγόρευσης εισόδου στα κεντρικά γραφεία της Νέας Υόρκης στα άτομα που δεν έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους κατά της Covid-19.

Στο πλαίσιο αυτό, οι εργαζόμενοι της μεγάλης αμερικανικής τράπεζας που δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να εργάζονται εξ αποστάσεως.

Όπως αναφέρει το BBC, η νέα πολιτική της εταιρείας θα τεθεί σε ισχύ τον επόμενο μήνα, σε μια κίνηση που στοχεύει στην άρση περιορισμών που σχετίζονται με την πανδημία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο διευθύνων σύμβουλος της επενδυτικής τράπεζας κάλεσε τους εργαζομένους να επιστρέψουν στο γραφείο, ενώ μία εσωτερική οδηγία ανέφερε πως «από τις 12 Ιουλίου, όλοι οι υπάλληλοι, οι πελάτες και οι επισκέπτες θα πρέπει να βεβαιώσουν ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως για να έχουν πρόσβαση στα κτίρια της Νέα Υόρκη και του Γουέστσεστερ».

Η πολιτική της εταιρείας αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται με «προφορικό τρόπο», αλλά αργότερα μπορεί να αποφασιστεί η απαίτηση απόδειξης του εμβολιασμού.