Μαϊάμι: Φόβοι για νεκρούς από κατάρρευση πολυκατοικίας (βίντεο)

Μαϊάμι: Φόβοι για νεκρούς από κατάρρευση πολυκατοικίας (βίντεο)

Πάνω από 80 μονάδες της Πυροσβεστικής έχουν σπεύσει στο σημείο

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φόβοι για μεγάλο αριθμό νεκρών εκφράζονται στη νότια Φλόριντα μετά τη μερική κατάρρευση πολυκατοικίας στο Σέρφσαϊντ κοντά το Μαϊάμι τα ξημερώματα της Πέμπτης τοπική ώρα.

Δεκάδες σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στο σημείο για τη διάσωση τυχόν εγκλωβισμένων κάτω από τα ερείπια του κτιρίου, μεγάλο τμήμα του οποίου κατέρρευσε μέσα στη νύχτα για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Μέχρι στιγμής, υπάρχουν πληροφορίες για τουλάχιστον ένα νεκρό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ένα μεγάλο κομμάτι της πολυκατοικίας στην περιοχή Σέρφσαϊντ έχει πέσει στο έδαφος.

«Πρόκειται για μια φρικτή καταστροφή. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα κτίρια δεν πέφτουν έτσι απλά», δήλωσε στο CNN ο δήμαρχος του Σέρφσαϊντ.

Τουλάχιστον 80 μονάδες της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας έχουν φτάσει στο σημείο και προσπαθούν να διαπιστώσουν εάν βρίσκονται άνθρωποι κάτω από τα ερείπια της πολυκατοικίας, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του το τμήμα της πυροσβεστικής στο Μαϊάμι-Ντέιντ.

Η αστυνομία έκλεισε τους κοντινούς δρόμους, ενώ δεκάδες οχήματα διασωστικών και πυροσβεστικών υπηρεσιών έχουν σπέυσει στο σημείο. 

Η πολυκατοικία, η οποία ήταν μέρος του συγκροτήματος Champlain Towers South, χτίστηκε το 1981. Οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη πόσοι άνθρωποι κατοικούσαν στο κτίριο.

Πηγή: CNN, USA Today

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή