Ιταλία: Τους 46 βαθμούς θα αγγίξει το θερμόμετρο στην Σικελία

Ιταλία: Τους 46 βαθμούς θα αγγίξει το θερμόμετρο στην Σικελία

Κύμα καύσωνα συνεχίζει να πλήττει και την Ιταλία

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κύμα καύσωνα συνεχίζει να πλήττει τις περισσότερες περιοχές της Ιταλίας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ υψηλά επίπεδα στην Κάτω Ιταλία και αναμένεται να αγγίξει τους 46 βαθμούς στην Σικελία.

Στην δε Καλαβρία και στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι, αύριο και μεθαύριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις θα καταγραφούν 41 βαθμοί. 

Παράλληλα, σε μεγάλες πόλεις όπως την Ρώμη, το Μιλάνο, την Βενετία, το Τορίνο και την Φλωρεντία, η υγρασία αγγίζει το 80%, προκαλώντας άπνοια, ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες. 

Σε ό,τι αφορά την αυριανή ημέρα, η Πολιτική Προστασία θα είναι σε επιφυλακή, σε τρεις πόλεις της χώρας: στην Ανκόνα και το Καμπομπάσο της κεντρικής Ιταλίας, όπως και στην Κατάνη της Σικελίας.

Οι ιταλοί γιατροί συνεχίζουν να συμβουλεύουν τους ηλικιωμένους και όσους πολίτες υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις, να αποφεύγουν να βγαίνουν από το σπίτι, κατά τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή