ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Λαθροπαραλαβή τσιγάρων με… drone σε ξενοδοχείο καραντίνας (βίντεο)

Από τη... μύτη της βγήκε ο καπνός από τα τσιγάρα που λαθραία προμηθεύτηκε Αυστραλή σε απομόνωση

Αυστραλία: Λαθροπαραλαβή τσιγάρων με… drone σε ξενοδοχείο καραντίνας (βίντεο)

Δεν παλεύεται το… θεριακλίκι στην καραντίνα, φαίνεται πως σκέφτηκε τουρίστρια σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αυστραλία, και παρήγγειλε να της φέρουν τσιγάρα στο μπαλκόνι της… αεροπορικώς.

Η υποχρέωση για καραντίνα με την επιστροφή της φαίνεται ότι έφερε σε απόγνωση μια Αυστραλή, που ενώ απαγορεύεται η παραγγελία καπνικών ειδών κατά τη διάρκεια του περιορισμού μετά το ταξίδι, εκείνη φρόντισε να εξασφαλίσει τα… προς το καπνίζειν καθώς φαίνεται πως είχε μείνει «άκαπνη».

Έτσι φέρεται να έκανε την παραγγελία της για παραλαβή κρυφά στο μπαλκόνι της, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Nine της Αυστραλίας.

Φορτωμένο με το πακέτο των τσιγάρων, ένα τηλεχειριζόμενο ελικοπτεράκι άρχισε να πλησιάζει το ξενοδοχείο στο Μπρόουντμπιτς της Γκολντ Κόουστ, μέρα-μεσημέρι μάλιστα, τραβώντας τα βλέμματα και κάποιου από τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο.

Το drone προσγειώθηκε με… ασφάλεια στο μπαλκόνι της ασυγκράτητης καπνίστριας και πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου κάλεσε την αστυνομία που ανέκρινε τη γυναίκα και της επέβαλε πρόστιμο 1.300 δολαρίων Αυστραλίας (περίπου 810 ευρώ) για παραβίαση των κανόνων περιορισμού, καθώς επιτρέπεται μόνο η παραγγελία φαγητού και ποτού εν μέσω καραντίνας στο ξενοδοχείο. «Το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την τσέπη», θα σκέφτεται τώρα η Αυστραλή.

Η αστυνομία πλέον αναζητεί και τον χειριστή του drone, με κάποιον συγκεκριμένο άνδρα να θεωρείται ύποπτος σύμφωνα με την αυστραλιανή τηλεόραση. Θα κατηγορηθεί από την Υπηρεσία Ασφαλείας Πολιτικής Αεροπορίας για παραβίαση των κανόνων ασφαλών πτήσεων.

Πηγή: 9news