Σακίρα: Προς παραπομπή σε δίκη για φοροδιαφυγή

Σακίρα: Προς παραπομπή σε δίκη για φοροδιαφυγή

Ισπανός δικαστής έκρινε ότι υπάρχουν «επαρκείς ενδείξεις» ώστε να παραπεμφθεί σε δίκη η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα με την κατηγορία της φοροδιαφυγής

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ισπανός δικαστής έκρινε ότι υπάρχουν «επαρκείς ενδείξεις» ώστε να παραπεμφθεί σε δίκη η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα με την κατηγορία της φοροδιαφυγής, όπως αναφέρεται σε δικαστικό έγγραφο που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

Ο δικαστής Μάρκος Χεσούς Χουμπέριας ολοκλήρωσε την προανάκριση σχετικά με τις καταγγελίες ότι η Σακίρα δεν κατέβαλε 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε φόρους εισοδήματος, κατά την τριετία 2012-14.

Οι εισαγγελικές αρχές της Ισπανίας υποστηρίζουν ότι η Σακίρα ζούσε στην Καταλωνία την εποχή εκείνη. Ωστόσο οι εκπρόσωποί της επιμένουν ότι δεν είχε μόνιμη κατοικία στην Ισπανία μέχρι το 2015 και έχει εκπληρώσει όλες τις φορολογικές υποχρεώσεις της.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της Σακίρα, το δικαστικό έγγραφο ήταν «ένα αναμενόμενο βήμα στη διαδικασία» και οι νομικοί σύμβουλοι της τραγουδίστριας «παραμένουν αισιόδοξοι και συνεργάζονται πλήρως με τις δικαστικές αρχές», αλλά δεν θα σχολιάσουν περαιτέρω την υπόθεση.

Η Σακίρα είναι σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, από το 2011 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Με πληροφορίες από Reuters

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή