ΗΠΑ: Οπαδός του QAnon σκότωσε τα παιδιά του γιατί είχαν «DNA φιδιού»

ΗΠΑ: Οπαδός του QAnon σκότωσε τα παιδιά του γιατί είχαν «DNA φιδιού»

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πεπεισμένος πως τα δύο παιδιά του είχαν το «DNA φιδιού», ένας Αμερικανός, οπαδός του κινήματος συνωμοσιολογίας QAnon, κατηγορήθηκε χθες για τη δολοφονία τους. Σύμφωνα με τις δικαστικές Αρχές της Καλιφόρνιας, ο 40χρονος Μάθιου Τέιλορ Κόλμαν οδήγησε τον γιο του και την κόρη του, ηλικίας 2 ετών και 10 μηνών, αντίστοιχα, στο Μεξικό, και στη συνέχεια τους δολοφόνησε με ένα ψαροντούφεκο.

Συλληφθείς στα σύνορα Μεξικού-ΗΠΑ στις 9 Αυγούστου, ο Κόλεμαν παραδέχθηκε τους φόνους και υποστήριξε πως τους διέπραξε προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο «τα παιδιά του να μετατραπούν σε τέρατα», όπως ανέφερε στην κατάθεσή της μια πράκτορας του FBI.

ΗΠΑ: Οπαδός του QAnon σκότωσε τα παιδιά του γιατί είχαν «DNA φιδιού»-1

Ο Κόλεμαν, ο οποίος πιστεύει στις θεωρίες του ακροδεξιού κινήματος υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ QAnon, σύμφωνα με τις οποίες υπάρχει μια ελίτ που αποτελείται από παιδόφιλους σατανιστές, είχε πειστεί πως η σύζυγός του είχε «DNA φιδιού», το οποίο είχε κληροδοτήσει στα παιδιά τους και διαβεβαίωσε τις Αρχές πως τα σκότωσε για να «σώσει τον κόσμο».

Οι σοροί των δύο παιδιών εντοπίστηκαν στην Μπάχα Καλιφόρνια, κοντά στα σύνορα με τις ΗΠΑ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ / ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή