Ρωσία: Επανεκκίνηση των πτήσεων προς Ισπανία, Ιράκ, Κένυα και Σλοβακία

Ρωσία: Επανεκκίνηση των πτήσεων προς Ισπανία, Ιράκ, Κένυα και Σλοβακία

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ρωσία ανακοίνωσε την επανεκκίνηση των επιβατικών πτήσεων προς Ισπανία, Ιράκ, Κένυα και Σλοβακία από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Η Μόσχα γνωστοποίησε επίσης ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα αυξηθεί ο αριθμός των αεροδρομίων, από τα οποία πραγματοποιούνται πτήσεις προς Τουρκία και Αίγυπτο.

Ειδικότερα, το δρομολόγιο Μόσχα-Βαγδάτη θα πραγματοποιείται δύο φορές εβδομαδιαίως, στην Ισπανία τα αεροσκάφη θα πραγματοποιούν πτήσεις από Μόσχα προς Μαδρίτη και Βαρκελώνη τέσσερις φορές την εβδομάδα, όπως επίσης στη Μάλαγα και στο Αλικάντε δύο φορές την εβδομάδα. Δύο πτήσεις εβδομαδιαίως θα πραγματοποιούνται από τη Μόσχα προς το Ναϊρόμπι, στη Σλοβακία, τέσσερις θα είναι πτήσεις την εβδομάδα από Μόσχα προς Μπρατισλάβα, ενώ το δρομολόγιο Αγία Πετρούπολη-Μπρατισλάβα θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής η Ρωσία έχει επανεκκινήσει τις αεροπορικές πτήσεις προς 53 χώρες. Ωστόσο, παρατείνεται έως την 1η Οκτωβρίου η αναστολή πτήσεων προς την Τανζανία λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή