Ρωσία – AstraZeneca: Άρχισε η παραγωγή του εμβολίου – Θα προορίζεται μόνο για το εξωτερικό

Ρωσία – AstraZeneca: Άρχισε η παραγωγή του εμβολίου – Θα προορίζεται μόνο για το εξωτερικό

Την παραγωγή του εμβολίου κατά του κορωνοϊού με βάση την πατέντα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και της AstraZeneca, ξεκίνησε η ρωσική φαρμακευτική εταιρεία R-Pharm

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραγωγή του εμβολίου κατά του κορωνοϊού με βάση την πατέντα του πανεπιστημίου της Οξφόρδης και της AstraZeneca, ξεκίνησε η ρωσική φαρμακευτική εταιρεία R-Pharm. Τα εμβόλια θα κατευθύνονται στο εξωτερικό, ενώ η ζήτηση της εγχώριας αγοράς θα καλυφθεί πλήρως από τα ρωσικά εμβόλια δήλωσε στους δημοσιογράφους ο πρώτος αναπληρωτής υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Βασίλι Οσμακόφ.

«Στη Ρωσία ήδη παράγονται ξένα εμβόλια, στην R-Pharm το εμβόλιο της AstraZeneca παράγεται πλήρως βάσει συμβολαίων εξαγωγικού χαρακτήρα» δήλωσε ο Οσμακόφ.

Μέχρι στιγμής το εμβόλιο της AstraZeneca δεν έχει εγκριθεί στη Ρωσία. Οι Ρώσοι πολίτες μπορούν να εμβολιασθούν μόνο με τα ρωσικά εμβόλια Sputnik-V, Sputnik-Light, CoviVac, Epi VacKorona και EpiVacKorona-N.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή