Βρετανία – καύσιμα: Μείωση των αποθεμάτων σε πρατήρια της Shell

Βρετανία – καύσιμα: Μείωση των αποθεμάτων σε πρατήρια της Shell

Η εταιρεία Shell δήλωσε τη Δευτέρα ότι υπάρχει υψηλότερη ζήτηση για καύσιμα από το συνηθισμένο σε ολόκληρο το δίκτυό της στη Βρετανία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εταιρεία Shell δήλωσε τη Δευτέρα ότι υπάρχει υψηλότερη ζήτηση για καύσιμα από το συνηθισμένο σε ολόκληρο το δίκτυό της στη Βρετανία και πως σε κάποια σημεία ανεφοδιασμού, τα αποθέματα λιγοστεύουν. 

«Εργαζόμαστε σκληρά για να εξασφαλίσουμε προμήθειες για τους πελάτες» της εταιρείας, δήλωσε εκπρόσωπος της Shell.

«Από την Παρασκευή, παρατηρούμε υψηλότερη ζήτηση από το κανονικό σε όλο μας το δίκτυο κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν τα αποθέματα σε κάποια πρατήρια. Τα ανεφοδιάζουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε», πρόσθεσε. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύνδεσμος Λιανικού Εμπορίου Πετρελαίου (PRA), που αντιπροσωπεύει την πλειονότητα των πρατηρίων υγρών καυσίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ότι τα καύσιμα έχουν εξαντληθεί στο 50% έως και 90% των αντλιών βενζίνης και ντίζελ στα πρατήρια καυσίμων ορισμένων περιοχών της χώρας. 

Το πρόβλημα ξεκίνησε την Παρασκευή το μεσημέρι μετά την ανακοίνωση γνωστής εταιρείας υδρογονανθράκων ότι «κλείνει προσωρινά μικρό αριθμό πρατηρίων της καθώς δεν μπορούσε να τα εφοδιάσει». [Διαβάστε περισσότερα]

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή