Βρετανία: Όταν το Brexit τιμωρεί τον… πρωτεργάτη του

Βρετανία: Όταν το Brexit τιμωρεί τον… πρωτεργάτη του

Απελπισμένος που δεν έβρισκε βενζίνη, ο Νάιτζελ Φάρατζ χτυπήθηκε και από ένα φορτηγάκι

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολες ημέρες για τον άλλοτε ηγέτη του Κόμματος της Βρετανικής Ανεξαρτησίας (UK Independence Party), Νάιτζελ Φάρατζ, τον οποίον χτύπησε το πρωί της Πέμπτης φορτηγάκι ενώ βρισκόταν σταματημένος μέσα στο όχημά του αναζητώντας βενζίνη.

«Ωραίο ξεκίνημα είχα στη μέρα μου», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως ο ίδιος διηγείται, «η κυβέρνηση μάς λέει ότι η κατάσταση με την κρίση στα καύσιμα βελτιώνεται. Εγώ όμως πήγα σε επτά βενζινάδικα σήμερα το πρωί και κανένα από αυτά δεν διέθετε καύσιμα. Μετά με χτύπησε και ένα φορτηγάκι ενώ είχα σταματήσει σε πλατεία» ανέφερε με το κάθε άλλο παρά μειλίχιο ύφος του.

Υπενθυμίζεται ότι βασική αιτία της έλλειψης καυσίμων δεν είναι άλλη από την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, για την οποία ένας από τους βασικούς υπευθύνους και βασικός υποστηρικτής της ήταν ο κ. Φάρατζ.

Τον τελευταίο καιρό ο κ. Φάρατζ προσπαθεί να προωθήσει την εθνικιστική του ατζέντα μέσω ενός νέου δεξιού ειδησεογραφικού καναλιού με την ονομασία GB News, που λειτουργεί από το καλοκαίρι, αλλά με σοβαρά προβλήματα.

Ο κ. Φάρατζ έχει μόνιμη παρουσία και δική του εκπομπή στο δίκτυο αυτό, στο οποίο όμως οι διαφημιζόμενοι έχουν γυρίσει την πλάτη λόγω των θέσεων που εκφράζονται εκεί. Παράλληλα αποχώρησε διαμαρτυρόμενος και ο διευθυντής του καναλιού, ο Άντριου Νιλ, ο εξέχων δημοσιογράφος που διετέλεσε διευθυντής των Sunday Times και είχε δική του εκπομπή στο BBC.

Πηγή: Daily Mirror

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή