Ουκρανία: Ξαφνικός θάνατος νεαρού βουλευτή σε ταξί υπό περίεργες συνθήκες

Ουκρανία: Ξαφνικός θάνατος νεαρού βουλευτή σε ταξί υπό περίεργες συνθήκες

Ο Α. Πολιακόφ είχε ανεξαρτητοποιηθεί από το κυβερνών κόμμα και εμπλεκόταν σε έρευνα διαφθοράς

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας Ουκρανός βουλευτής, που εμπλεκόταν σε έρευνα για διαφθορά στον τομέα της εθνικής άμυνας, αρρώστησε και πέθανε μέσα σε ταξί το πρωί της Παρασκευής, κάτω από περίεργες συνθήκες.

Η ουκρανική αστυνομία επιβεβαίωσε το γεγονός τονίζοντας ότι έχει διαταχθεί έρευνα για την εξακρίβωση της αιτίας του θανάτου του 33χρονου Αντόν Πολιακόφ.

Ο σχετικά νεαρός βουλευτής είχε εκλεγεί με το κυβερνών κόμμα, αλλά προσφάτως ανεξαρτητοποιήθηκε.

Στην ανακοίνωσή της η αστυνομία ανέφερε πως «τα αστυνομικά όργανα επιβεβαίωσαν προκαταρκτικά ότι ο άνδρας αρρώστησε μέσα στο ταξί, οι γιατροί της άμεσης βοήθειας προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή αλλά τελικά εκείνος κατέληξε».

Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα στο Κίεβο δήλωσε ότι ο Πολιακόφ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο πίσω κάθισμα του ταξί, το οποίο η αστυνομία σταμάτησε για έλεγχο λόγω τροχαίων παραβάσεων.

Ο οδηγός του ταξί ανέφερε ότι ο επιβάτης επιβιβάστηκε στο όχημα κοντά σε στάση των αστικών συγκοινωνιών λίγο έξω από το κέντρο του Κιέβου και μετά ασθένησε, παραπονούμενος ότι ένιωθε ζαλάδες.

«Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολύτιμα αντικείμενα, έγγραφα, ένα κινητό τηλέφωνο και μετρητά», πρόσθεσε το εισαγγελικό γραφείο. Επεσήμανε ακόμη ότι το ταξί μεταφέρθηκε για εξέταση και ο οδηγός του ανακρίνεται.

Πηγή: Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή