ΗΠΑ: O Οικουμενικός Πατριάρχης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

ΗΠΑ: O Οικουμενικός Πατριάρχης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναμένεται να συνεχίσει κανονικά το προγραμματισμένο πρόγραμμά του

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι ο Παναγιώτατος πνευματικός μας πατέρας εξήλθε του νοσοκομείου. Είναι καλά στην υγεία του και θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμα της επίσημης επίσκεψής του», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης αναμένεται να συνεχίσει σήμερα κανονικά το προγραμματισμένο πρόγραμμά του.

Ο κ. Ελπιδοφόρος απέδωσε τη νοσηλεία του Πατριάρχη στην υπερβολική κόπωση, λέγοντας ότι «ήταν η συσσώρευση της κόπωσης όλων αυτών των ημερών που προηγήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη με τους εορτασμούς της τριακονταετίας της Πατριαρχίας του αλλά και των προηγούμενων ημερών όπου ταξίδεψε ο Πατριάρχης στην Ρώμη και σε άλλες πόλεις. Αυτό, όμως, που πραγματικά τον καταπόνησε ήταν το αεροπορικό ταξίδι και αμέσως μετά, όπως το κάνει συνήθως ο Πατριάρχης μας, ξεκίνησε το επίσημο πρόγραμμα του και αυτό τον κούρασε. Αυτή η κούραση του προξένησε αυτή την αδιαθεσία την Κυριακή το πρωί και έτσι για προληπτικούς λόγους μετακομίστηκε στο νοσοκομείο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή