Έλον Μασκ: «Ναι» στην πώληση του 10% των μετοχών του στην Tesla λέει το Twitter

Έλον Μασκ: «Ναι» στην πώληση του 10% των μετοχών του στην Tesla λέει το Twitter

Οι χρήστες του Twitter υποστήριξαν την πώληση μετοχών με μεγάλη διαφορά, με περίπου 58% «υπέρ» έναντι 42% «κατά»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ έκανε δημοσκόπηση στο Twitter, ρωτώντας εάν θα πρέπει να πουλήσει το 10% των μετοχών του στην Tesla και οι περισσότεροι χρήστες απάντησαν «Ναι».

Οι χρήστες του Twitter υποστήριξαν την πώληση μετοχών με μεγάλη διαφορά, με περίπου 58% «υπέρ» έναντι 42% «κατά». Σημειώνεται ότι υποβλήθηκαν πάνω από 3,5 εκατομμύρια ψήφοι.

Ο Μασκ ξεκίνησε το Σάββατο τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, μετά από στη συζήτηση για το πώς θα πρέπει να φορολογούνται ορισμένοι από τους πλουσιότερους Αμερικανούς.

Ο ίδιος δήλωσε ότι θα σεβαστεί τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, όποια και αν είναι αυτά.

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας, ο οποίος αυτή την στιγμή είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, είναι γνωστός για τα προβοκατόρικα και αμφιλεγόμενα tweets του, τα οποία έχουν κατά καιρούς προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.  

Παρότι κανείς δεν γνωρίζει αν πράγματι το εννοεί, εφόσον ο Μασκ προχωρήσει στην πώληση του 10% των μετοχών, πέραν του γεγονότος ότι θα ρευστοποιήσει 21 δισ. δολάρια, θα καταφέρει να διακινήσει με μία μόνο συναλλαγή το 80% του ημερήσιου τζίρου της εισηγμένης στη Wall Street. 

Με πληροφορίες από Wall Street Journal

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή