Μαρίν Λε Πέν: Τηλεοπτικό ξέπλυμα… σε εκπομπή αλά Όπρα για την αρχηγό της γαλλικής ακροδεξιάς

Μαρίν Λε Πέν: Τηλεοπτικό ξέπλυμα… σε εκπομπή αλά Όπρα για την αρχηγό της γαλλικής ακροδεξιάς

Μέσα από τηλεοπτικό ριάλιτι σόου με πρωταγωνιστές πολιτικούς, η επικεφαλής του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος προσπαθεί να «μαλακώσει» το πολιτικό προφίλ της

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γαλλία, η χώρα όπου οι πρόεδροι μπορούν να κρύψουν εξώγαμα παιδιά σε κοινή θέα, οι πολιτικοί να κυνηγούν πολλές ερωτικές σχέσεις και κανένας να μη μιλάει για αυτό που όλοι γνωρίζουν… 

Πλέον οι Γάλλοι θα «γευτούν» για πρώτη φορά ριάλιτι σόου με πρωταγωνιστές πολιτικούς, ένα σημάδι που δείχνει ότι η προσωπική τους ζωή δεν αποτελεί πια «διακεκαυμένη» ζώνη.

Η εκπομπή «Μια ενδόμυχη φιλοδοξία» (An Intimate Ambition) ακολουθεί διάφορους πολιτικούς στην καθημερινότητά τους και φιλοξενεί συνεντεύξεις τους.

Μάλιστα, στο επεισόδιο της Κυριακής, οι τηλεθεατές θα δουν την επικεφαλής του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος Μαρίν Λε Πεν να ασχολείται με την κηπουρική, τη δήμαρχο του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, να κάνει ποδήλατο και την πρώην υπουργό, Ρασίντα Ντατί, να φοράει τα γάντια του μποξ.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, η Λε Πεν αποκαλύπτει επίσης ότι έχει μια γυναίκα συγκάτοικο. Μάλιστα, η είδηση αυτή προκάλεσε πολλές φήμες, αναγκάζοντας στέλεχος του κόμματος να δηλώσει ότι πρόκειται απλά για φιλία προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η συγκατοίκηση είναι κομμάτι του «ασυμβίβαστου» τρόπου ζωής της, δήλωσε σε δημοσιογράφους. 

«Κανένας άνδρας σε αυτό το σπίτι, ακόμα και ο γάτες μου είναι θηλυκές», δήλωσε αστειευόμενη η Λε Πεν, σύμφωνα με το περιοδικό Gala.

Οι Αμερικανοί παραγωγοί θα εντυπωσιαζόντουσαν από τον ερασιτεχνισμό της σειράς, η οποία έχει βασιστεί στις συναρπαστικές συνεντεύξεις της Όπρα Γοουίνφρεϊ. Στη Γαλλία τέτοιου είδους σειρές αποτελούν νέο πεδίο.

«Η εκπομπή θα δείξει τη Λεπέν σαν έναν κανονικό άνθρωπο που ζει σε ένα κανονικό σπίτι στα προάστια» δήλωσε το στέλεχος του ακροδεξιού κόμματος και πρόσθεσε: «Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η Λεπέν ζει σε μια σπηλιά γεμάτη ναζί».

Πηγή: Politico

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή