Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό έπειτα από πολύμηνη παραμονή στη Νότια Αφρική

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό έπειτα από πολύμηνη παραμονή στη Νότια Αφρική

Η επιστροφή δίνει τέλος στις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που η οικογένεια βέβαια επέμενε να αρνείται

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πριγκίπισσα Σαρλίν επέστρεψε στο Μονακό μετά από πολύμηνη παραμονή στη Νότια Αφρική.

H Σαρλίν έφτασε με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Νίκαια, ντυμένη στα μαύρα, μετά από ολονύχτιο ταξίδι, από το Ντέρμπαν της Νότιας Αφρικής. Η επιστροφή δίνει τέλος στις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να αντιμετωπίζει προβλήματα, κάτι που η οικογένεια βέβαια επέμενε να αρνείται. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Nice Matin», την υποδέχθηκαν με μια μεγάλη ανθοδέσμη ο πρίγκιπας Αλβέρτος, τα δύο παιδιά τους, Ζακ και Γκαμπριέλα, καθώς και η πριγκίπισσα Στεφανί. Στη συνέχεια με ελικόπτερο έφτασαν στο Μονακό σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από την επιστροφή της όπου διακρίνεται η φιγούρα μιας γυναίκας καταβεβλημένης αλλά χαρούμενης. Το μήνυμα που τις συνόδευε έγραφε: «Μια επανένωση γεμάτη χαρά και συγκίνηση».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fondation Princesse Charlène (@fondationprincessecharlene)

Πριν αναχωρήσει από την Αφρική η πριγκίπισσα δήλωσε: «Η Νότια Αφρική βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου. Κάθε φορά που επισκέπτομαι αυτή την όμορφη χώρα, γεμίζω απέραντη χαρά και υπερηφάνεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη φιλοξενία και την υποστήριξη που μου παρείχαν κατά τη διάρκεια της παραμονή μου εδώ».

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η πριγκίπισσα Σαρλίν εισήχθη στο νοσοκομείο για θεραπεία έπειτα από μόλυνση στο αυτί, τη μύτη και τον λαιμό. 

H βασιλική οικογένεια αναμένεται να γιορτάσει με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα την Εθνική Ημέρα του πριγκιπάτου στις 19 Νοεμβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ,REUTERS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή