Συναυλία στο Τέξας: Εννέα νεκροί ο τραγικός απολογισμός – Κατέληξε 22χρονη φοιτήτρια

Συναυλία στο Τέξας: Εννέα νεκροί ο τραγικός απολογισμός – Κατέληξε 22χρονη φοιτήτρια

Στους εννέα ανέβηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από το χάος που προκλήθηκε ύστερα από συνωστισμό στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στους εννέα ανέβηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους από το χάος που προκλήθηκε ύστερα από συνωστισμό στο μουσικό φεστιβάλ Astroworld, καθώς κατεληξε μία 22χρονη φοιτήτρια που νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στο Τέξας.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η 22χρονη Bharti Shahani, υπέκυψε στα «φρικτά τραύματα» που υπέστη στη συναυλία ραπ, η οποία έλαβε χώρα στο Χιούστον την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου.

Ο διάσημος ράπερ ζήτησε από τις οικογενειες των θυμάτων να επικοινωνήσουν μαζί του προκειμένου να τους παράσχει βοήθεια.

Το τραγικό περιστατικό προκλήθηκε από τον συνωστισμό που είχε δημιουργηθεί μπροστά από τη σκηνή, σε συναυλία του ράπερ Τράβις Σκοτ, κατά την εναρκτήρια βραδιά του μουσικού φεστιβάλ Astroworld. Συνολικά 11 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με καρδιακά επεισόδια, ενώ ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται σε τουλάχιστον 300.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο Τράβις Σκοτ, ο οποίος κατάγεται από το Χιούστον, αναγκάστηκε αρκετές φορές να σταματήσει τη συναυλία, βλέποντας το πλήθος να συνωστίζεται μπροστά από τη σκηνή. Υπολογίζεται ότι το σόου παρακολουθούσαν πάνω από 50.000 θεατές.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή