Ινδία: Συντριβή ελικοπτέρου που μετέφερε τον επικεφαλής του Επιτελείου Άμυνας

Ινδία: Συντριβή ελικοπτέρου που μετέφερε τον επικεφαλής του Επιτελείου Άμυνας

Δύο πηγές από τον τομέα της Άμυνας ανέφεραν ότι γίνονται προσπάθειες για να εξακριβωθεί το τι απέγινε ο Ραβάτ μετά τη συντριβή

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο, στο οποίο επέβαινε ο επικεφαλής του Επιτελείου Άμυνας της Ινδίας, Στρατηγός Μπιπίν Ραβάτ, συνετρίβη στη νότια πλευρά της χώρας σήμερα Τετάρτη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι, ενώ αξιωματούχοι αναφέρουν ότι ακόμη ερευνάται αν ο Ραβάτ ήταν ανάμεσά τους.

Δύο πηγές από τον τομέα της Άμυνας ανέφεραν ότι γίνονται προσπάθειες για να εξακριβωθεί το τι απέγινε ο Ραβάτ μετά τη συντριβή κοντά στην πόλη Κουνούρ.

«Δεν ξέρουμε ακόμα», δήλωσε μία από τις πηγές στο Reuters. Καμία από τις δύο, ωστόσο, δεν θέλησε να κατονομαστεί. Τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, ανέφεραν δύο άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι.

Ο Ραβάτ ταξίδευε από μια βάση της πολεμικής αεροπορίας στο Σουλούρ προς το Κολέγιο Επιτελείου Υπηρεσιών Άμυνας στο Ουέλιγκτον, στην ινδική πολιτεία Ταμίλ Ναντού, όπου και θα πραγματοποιούσε ομιλία.

Πηγή: Reuters

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή