Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης: Κομφούζιο, διαμαρτυρίες και αστυνομία έφεραν οι ακυρώσεις πτήσεων (βίντεο)

Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης: Κομφούζιο, διαμαρτυρίες και αστυνομία έφεραν οι ακυρώσεις πτήσεων (βίντεο)

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστό θα παραμείνει το διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης μέχρι τουλάχιστον σήμερα το απόγευμα, ενώ οι περισσότερες πτήσεις θα ανασταλούν μέχρι τα μεσάνυχτα εξαιτίας σφοδρών χιονοπτώσεων, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Μάλιστα η ταλαιπωρία των επιβατών από τις ακυρώσεις, προκάλεσε αντιδράσεις, τις οποίες η τουρκική κυβέρνηση έκρινε σκόπιμο να αντιμετωπίσει στέλνοντας δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι πτήσεις, οι οποίες έχουν ανασταλεί από τη Δευτέρα, επρόκειτο αρχικά να επαναληφθούν την Τρίτη στις 04:00 (τοπική ώρα, 03:00 ώρα Ελλάδας), όμως έπειτα από αξιολόγηση της κατάστασης, η διεύθυνση του αεροδρομίου ανέβαλε την επανάληψη των επιχειρήσεών του για τις 13:00 (12:00 ώρα Ελλάδας), ανακοίνωσε μέσω του Twitter.

Η Turkish Airlines ανακοίνωσε ωστόσο ότι οι πτήσεις της από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, δεν πρόκειται να επαναληφθούν μέχρι τα μεσάνυχτα (23:00 ώρα Ελλάδας).

Πολλοί επιβάτες αποκλεισμένοι στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες ανθρώπων να κοιμούνται στις πολυθρόνες ή στο δάπεδο μέσα στα τέρμιναλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT