Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Ο Πούτιν αποκοιμήθηκε σε ζωντανή μετάδοση – Το βίντεο έγινε viral

Χειμερινοί Ολυμπιακοί: Ο Πούτιν αποκοιμήθηκε σε ζωντανή μετάδοση – Το βίντεο έγινε viral

Ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης των 24ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο τηλεοπτικός φακός «συνέλαβε» τον Ρώσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν να μην μπορεί να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά κατά τη διάρκεια της λιτής αλλά εντυπωσιακής Τελετής Έναρξης των 24ων Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Κίνας.

Μάλιστα, η κάμερα δείχνει τον Πούτιν «κοιμώμενο» την ώρα που παρελαύνει η ουκρανική αποστολή, με τον ίδιο να ανοίγει ξαφνικά τα μάτια του και το βίντεο να γίνεται viral.

Τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο περιστατικό, τουλάχιστον ως «άβολο» για τον Ρώσο πρόεδρο, δεδομένης της έντασης Μόσχας – Κιέβου, η οποίες -σύμφωνα με τους ξένους αναλυτές- βρίσκονται μια ανάσα πριν από τη σύρραξη.

Ο κ. Πούτιν, ωστόσο, ξύπνησε για τα καλά όταν έφτασε η ρωσική Ολυμπιακή Ομάδα και σηκώθηκε χαιρετώντας τους αθλητές της χώρας του, καθώς έκαναν πορεία γύρω από τη «Φωλιά του Πουλιού», στο Πεκίνο.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή