Κιάρα Φεράνι: Ποιες είναι οι «Ιταλίδες Καρντάσιαν»

Κιάρα Φεράνι: Ποιες είναι οι «Ιταλίδες Καρντάσιαν»

Τρεις αδελφές από την Ιταλία, η Κιάρα, η Φραντσέσκα και η Βαλεντίνα Φεράνι, κατάφεραν να οικοδομήσουν τη δική τους επιχειρηματική αυτοκρατορία επειδή έγιναν η ευρωπαϊκή εκδοχή των Αμερικανίδων Καρντάσιαν.

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρεις αδελφές από την Ιταλία, η Κιάρα, η Φραντσέσκα και η Βαλεντίνα Φεράνι, κατάφεραν να οικοδομήσουν τη δική τους επιχειρηματική αυτοκρατορία επειδή έγιναν η ευρωπαϊκή εκδοχή των Αμερικανίδων Καρντάσιαν. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αδελφές από την Κρεμόνα ακολουθούνται από εκατομμύρια χρήστες, η καθημερινότητα της οικογένειάς τους μεταδόθηκε ως ριάλιτι από το Amazon Prime, η ζωή τους είναι γεμάτη χλιδή και το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο τις έστεψε βασίλισσες του κόσμου της ιταλικής μόδας και του σύγχρονου κοσμήματος, με κέρδη που μετριούνται πλέον σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Οι ίδιες, που ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους περισσότερο ως μπλόγκερ και βήμα βήμα, μέσα από την κοινωνική δικτύωση, απέκτησαν επιχειρηματική επιτυχία προβάλλοντας τις δημιουργίες τους και βέβαια τη ζωή τους, δεν απορούν καθόλου που τόσο πολλοί άνθρωποι ακολουθούν διαδικτυακά τις κινήσεις τους. Οπως εξηγεί η Κιάρα, οι ακόλουθοί τους «απλώς λατρεύουν τον τρόπο ζωής μας και ενδιαφέρονται για οτιδήποτε κάνουμε και για καθετί που συνδέεται μαζί μας».

Οι τρεις αδελφές Φεράνι κατάφεραν να οικοδομήσουν τη δική τους επιχειρηματική αυτοκρατορία.

Η επισφράγιση της επιτυχίας των αδελφών Φεράνι ήρθε τον Οκτώβριο, όταν η Κιάρα, που ούτως ή άλλως είχε βρεθεί σε δεκάδες εξώφυλλα περιοδικών, φωτογραφήθηκε για τη «βίβλο» της ιταλικής μόδας, την ιταλική Vogue, σε ένα τεύχος αφιερωμένο στα «καινούργια ξεκινήματα». Αυτό αποτέλεσε μια σημαντική ώθηση για να βρεθεί και η Κιάρα ανάμεσα στους πιο σύγχρονους Ιταλούς σχεδιαστές και να εισαγάγει ένα νέο είδος επιχειρηματικότητας στην Ιταλία.

Oπως εξηγεί η ίδια, ο κόσμος των παλιών δημιουργών ήταν παράξενος, «όλοι γνωρίζονταν και ο ένας σεβόταν τον άλλο, αλλά επ’ ουδενί δεν ήθελαν να συνεργαστούν. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η νέα γενιά σχεδιαστών είναι πολύ πιο υποστηρικτική».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή