Ο Ουκρανός διεθνής αμυντικός που συμμετέχει στην άμυνα του κράτους του

Ο Ουκρανός διεθνής αμυντικός που συμμετέχει στην άμυνα του κράτους του

Ο Αρτέμ Φεντέτσκι πήρε τα όπλα και υπερασπίζεται κι αυτός την Ουκρανία - Έρχεται και ο Ρεμπρόφ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο 53 φορές διεθνής αμυντικός με την εθνική ποδοσφαίρου της Ουκρανίας, Αρτέμ Φεντέτσκι, έχει πλέον πάρει στα χέρια του και την άμυνα της χώρας του.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Σαχτάρ Ντόνετσκ, Ντνίπρο, Καρπάτι Λβιβ, αλλά και της Ντάρμσταντ στη Γερμανία, έχει πάρει πλέον κι αυτός τα όπλα για να υπερασπιστεί την πατρίδα του κατά τη ρωσική εισβολή.

Διεθνής από το 2010 έως το 2016, και νικητής του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σαχτάρ το 2009, ο 36χρονος σήμερα Φεντέτσκι δηλώνει έτοιμος μαζί με τους συμπατριώτες του να… περιποιηθούν όποιον Ρώσο στρατιώτη βρεθεί στη δυτική Ουκρανία, και συγκεκριμένα στο Λουτσκ, στα βορειοδυτικά της χώρας, όπου και κατετάγη ως έφεδρος.

Σε δηλώσεις του στην ουκρανική εφημερίδα Σεγκόντνια, ο πρώην αμυντικός λέει ότι στο Λουτσκ δεν έχει καταγραφεί κάποια εχθροπραξία ή προβοκάτσια, και απειλεί με σκληρές εκφράσεις τους Ρώσους που θα τολμήσουν να πλησιάσουν εκεί.

Παράλληλα ο σπουδαίος βετεράνος Ουκρανός επιθετικός Σεργκέι Ρεμπρόφ δήλωσε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου εργάζεται ως προπονητής ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ουκρανία και να πάρει κι αυτός τα όπλα.

Πηγή: Segodnya

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή