Αντζελίνα Τζολί: Σε νοσοκομείο που νοσηλεύονται παιδιά από την Ουκρανία – «Προσεύχομαι να τελειώσει ο πόλεμος»

Αντζελίνα Τζολί: Σε νοσοκομείο που νοσηλεύονται παιδιά από την Ουκρανία – «Προσεύχομαι να τελειώσει ο πόλεμος»

Η Αντζελίνα Τζολί επισκέφτηκε το καθολικό παιδιατρικό νοσοκομείο Μπαμπίν Τζεζού στη Ρώμη, όπου νοσηλεύονται παιδιά από την Ουκρανία. «Προσεύχομαι να τελειώσει ο πόλεμος. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να σταματήσει ο πόνος και η εγκατάλειψη των εμπολέμων περιοχών»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αντζελίνα Τζολί επισκέφτηκε το καθολικό παιδιατρικό νοσοκομείο Μπαμπίν Τζεζού στη Ρώμη, όπου νοσηλεύονται παιδιά από την Ουκρανία

«Προσεύχομαι να τελειώσει ο πόλεμος. Μόνο με αυτό τον τρόπο μπορεί να σταματήσει ο πόνος και η εγκατάλειψη των εμπολέμων περιοχών», δήλωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός, σκηνοθέτις και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Αντζελίνα Τζολί: Σε νοσοκομείο που νοσηλεύονται παιδιά από την Ουκρανία – «Προσεύχομαι να τελειώσει ο πόλεμος»-1
Φωτ. Ospedale Pediatrico Bambino Gesu/Handout via REUTERS

«Είναι φοβερό να βλέπουμε τα παιδιά να πληρώνουν το κόστος του πολέμου με τραυματισμούς, χρόνια προβλήματα στην υγεία τους και ακόμη και με τον θάνατο», πρόσθεσε η Τζολί.

Στο νοσοκομείο Μπαμπίν Τζεζού παρέχεται ιατρική φροντίδα σε 30 παιδιά που έφτασαν στην Ιταλία από την Ουκρανία. Οι περισσότεροι από τους μικρούς αυτούς ασθενείς τραυματίσθηκαν από βομβαρδισμούς, ενώ σε κάποιες άλλες περιπτώσεις παρουσιάζουν νευρολογικά και ογκολογικά προβλήματα.

Τους Ουκρανούς ασθενείς του Μπαμπίν Τζεζού είχε επισκεφθεί πρόσφατα και ο πάπας Φραγκίσκος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή