Από ποιους και γιατί ζητά δανεικά ο Ρομάν Αμπράμοβιτς

Από ποιους και γιατί ζητά δανεικά ο Ρομάν Αμπράμοβιτς

Δανεικά από τους πλούσιους και ισχυρούς φίλους του στο Χόλιγουντ, τη Wall Street και την βιομηχανία της τεχνολογίας φέρεται να ζητά ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς, προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει το προσωπικό του, καθώς οι λογαριασμοί του σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο έχουν «παγώσει»

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δανεικά από τους πλούσιους και ισχυρούς φίλους του στο Χόλιγουντ, τη Wall Street και την βιομηχανία της τεχνολογίας φέρεται να ζητά ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς, προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει το προσωπικό του, καθώς οι λογαριασμοί του σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο έχουν «παγώσει». 

Όπως αναφέρει το Page Six, ο Ρώσος επιχειρηματίας ζητά από φίλους του στις ΗΠΑ να του δανείσουν από 1 εκατ. δολάρια ο καθένας, καθώς μόνο οι μισθοί του προσωπικού του λέγεται ότι ανέρχονται στα 750.000 δολάρια την εβδομάδα. Όπως φέρεται να λέει στους γνωστούς του, δεν έχει καθυστερήσει ποτέ τους μισθούς των ανθρώπων που δουλεύουν για αυτόν, αλλά με τους λογαριασμούς του μπλοκαρισμένους, δεν μπορεί να κάνει τις πληρωμές. 

Διαβάστε περισσότερα στο MoneyReview.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή