Ο γιος του Τζον Λένον τραγουδά το «Imagine» για την Ουκρανία

Ο γιος του Τζον Λένον τραγουδά το «Imagine» για την Ουκρανία

Τη δημοφιλέστατη αντιπολεμική επιτυχία «Imagine», που είχε τραγουδήσει ο Τζον Λένον πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1970, με φόντο τότε τον πόλεμο στο Βιετνάμ, τραγούδησε τώρα για πρώτη φορά και ο γιος του, ο μουσικός Τζούλιαν Λένον, υπέρ της Ουκρανίας.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζούλιαν Λένον, γιος του Τζον Λένον, τραγούδησε για πρώτη φορά δημόσια το «Imagine», το τραγούδι που είχε γράψει ο πατέρας του πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με φόντο τότε τον πόλεμο στο Βιετνάμ.

Ο υιός Λένον για χρόνια αρνείτο να τραγουδήσει το συγκεκριμένο τραγούδι, όπως δηλώνει ο ίδιος. «Θα το σκεφτόμουν να τραγουδήσω το Imagine μόνο εάν ερχόταν το τέλος του κόσμου», σημειώνει.  

Ωστόσο πλέον, με φόντο τον πόλεμο στην Ουκρανία που είναι «μια αδιανόητη τραγωδία», «ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης ένιωσα πως έπρεπε να απαντήσω με τον πιο σημαντικό τρόπο που θα μπορούσα», δηλώνει ο ίδιος.

Η νέα εκτέλεση του δημοφιλέστατου τραγουδιού της δεκαετίας του 1970 κυκλοφόρησε στο πλαίσιο της εκστρατείας #StandUpForUkraine που στόχο έχει να συγκεντρώσει χρήματα υπέρ των Ουκρανών προσφύγων.

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή